Hirdetés

Kingdom Hearts III - másfél hónappal a megjelenés előtt kikerült néhány bolti példány

|

Január végén érkezik a Square Enix játéka, de a netet már most elárasztották a spoilerek.

Hirdetés

November 20-án került aranylemezre a Kingdom Hearts III, de a kiadó nem akarta az egyébként is zsúfolt ünnepi szezon végére beszorítani. 

Hirdetés

Hivatalosan január 29-én jelenik majd meg, viszont a bolti példányok gyártása korábban elkezdődött. Egy olyan játéknál, amit ekkora várakozás övez, előfordulnak szivárgások (nemrég a Super Smash Bros. Ultimate került hasonló helyzetbe), de ritkán esik meg, hogy több mint egy hónappal a megjelenés előtt a játékosokhoz kerül. Az AllGamesDelta állítása szerint valaki 30 példányt tulajdonított el, és ezek darabját 100 dollárért árulja.

A netet elözönlötték a spoileres videók, még a rendező, Tetsuya Nomura is kiadott egy közleményt az eset miatt. Elmondta, tudják, hogyan került ki a játék, és az egész csapat azon dolgozik, hogy megtegye, amit lehet. Addig is kérik a közösséget, hogy a videókat ne osszák tovább, és nagyon hálásak azoknak, akik felhívták más rajongók figyelmét a spoilerveszélyre.

Legyetek ti is óvatosak, sokkal jobb lesz személyesen átélni az élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)