Hirdetés

Kiosztották az első videojátékos Grammy-díjat, de a nyertes nevével megküzdött a díjátadó

|

A Grammyn saját kategóriát kaptak a videojátékos betétdalok, de nem lett volna gond, ha a jelöltek nevét gyakorolja egy kicsit a bejelentéssel megbízott komikus.

Hirdetés

Bár jelölve is volt és nyert is díjat videojátékban elhangzó zene a múltban (2011-ben a Civilization IV intrózenéje, a Baba Yetu), 2023 az első év, amikor a Grammy saját kategóriát hozott létre a játékokban és interaktív tartalmakban elhangzó betétdaloknak. Haladni kell a korral, és nem árt, ha a szervezők igyekeznek új embereket megszólítani - az, hogy Beyonce már a 32. díját vehette át, és ezzel rekordot döntött, keveseket mozgat meg.

A díjra esélyes dalszerzők között szerepelt Austin Wintory az Aliens: Fireteam Elite, Bear McCreary a Call of Duty: Vanguard, Richard Jacques a Marvel's Guardians of the Galaxy, Christopher Tin az Old World, és Stephanie Economou az Assassin's Creed Valhalla kiegészítője, a Dawn or Ragnarök dalaiért.

Hirdetés

A győztes végül Stephanie Economou lett, a díjátadónak, Randy Rainbow-nak pedig szerencsére csak a játék címét kellett felolvasnia, a kiegészítőét nem, de ezzel is megharcolt. Persze a nagy izgalomban előfordul az ilyen, de feltehető, hogy a férfi most látta először a Valhalla szót leírva. Nem ez volt a legnagyobb baki... valaha.

Economou beszédét itt lehet meghallgatni, a Dawn of Ragnarök zenéit pedig itt találjátok meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)