Hirdetés

Kirúgta a Ubisoft az Assassin's Creed Valhalla volt kreatív vezetőjét

|

Magánéleti problémái után Ashraf Ismail nem csupán a játéktól volt kénytelen búcsút venni.

Hirdetés

Ashraf Ismail több Assassin's Creed-játékon dolgozott már karrierje során, és az ő kreatív irányítása alatt formálódott az ősszel érkező Assassin's Creed Valhalla is. Azonban nem olyan régen azzal vádolták meg, hogy megcsalta a feleségét, emiatt személyes problémákra hivatkozva bejelentette, hogy nem dolgozik tovább a projekten. Időközben már a munkahelyét is elvesztette.

Hirdetés

Elvileg a Kotaku birtokába jutott egy belső felhasználásra szánt levél, amiben a Ubisoft tájékoztatta a Ubisoft Montréal munkatársait, hogy Ashraf Ismail munkaviszonya megszűnt. Az üzenetből kiderült, hogy egy külsős cég vizsgálódott az ügyben, majd a levont konklúzió ismeretében döntött így a kiadó, azonban konkrét részleteket nem osztottak meg a dolgozókkal.

Látszólag tényleg elég nagy változások zajlanak a Ubisoftnál, ugyanis nem Ismail az első munkatárs, akitől megvált mostanában a vezetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)