Hirdetés

Kis híján tönkretette David Harbour életét a World of Warcraft

|

A Stranger Things sztárja egy interjúban beszélt a régi videojátékos függőségéről.

Hirdetés

Nemrég debütált a Netflixen a Stranger Things 4. évada, ami rögtön nézettségi rekordot is döntött a streaming platformon. A szezon debütálását természetesen marketingkampány is támogatja, amelynek egyik része az After Show ahol a színészek osztanak meg különböző érdekes sztorikat.

A műsor egyik vendége volt a Jim Hopper karakterét alakító David Harbour is, aki mesélt a World of Warcraft függőségéről, és arról, hogy annak idején mennyit pörgette még a The Simset is. A színész elmondta, hogy 2005 volt az az év, amelyiket saját szavai alapján "gyakorlatilag tönkretett" a World of Warcraft.

Hirdetés

Elképesztő sokat játszott, függött a játéktól, rengeteg raidben vett részt tank night elfjével a Norad guild tagjaként. Sajnos mi nem tudjuk, miről beszél, a GameStar szerkesztősége legendásan híres arról, mennyire sikeresen tartotta magát távol a WoW függőség minden formájától, csak és kizárólag a magazinkészítés, szakmai kérdések megvitatása, munka utáni közös teadélutánok kötötték le időnket akkortájt. 

A WoW mellett a színész a The Sims sorozattal is sokat játszott, ami azért volt érdekes számára, mert a karaktere is választhatta a színművészeti karriert, igy saját tehetséggondozójává válhatott. Alább megnézhetitek a teljes After Show epizódot, Harbour sztorija a 17. perc környékén kezdődik.

A színész hozzátette, hogy a Simses karrierépítése azért volt igazán furcsa, mert néha magát látta a játékbeli figurában. Végül sikerült korlátoznia problémás játékhasználatát, és teljes figyelmét a valódi színészi karrierjére fordította. Ennek eredményét láthatjuk most mi is, többek közt a Stranger Things negyedik évadában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)