Hirdetés

Kiss Imi kibontotta a legmenőbb Ghost of Tsushima press kitet

|

Nem túlzás a cím, számozása miatt tényleg nincs ennél királyabb Ghost of Tsushima sajtócsomag.

Hirdetés

Nem titok, hogy nagyon szeretjük Kiss Imit, aki rendszeresen feltűnik a GameStar videóiban is, legutóbb például a The Last of Us Part II kapcsán beszélgettünk vele. Nos, most nem kevés irigységet is érzünk drága pajtásunk irányt.

Hirdetés

Imi ugyanis nemrég kibontott (illetve elkezdett kibontani) egy ormótlan nagy Ghost of Tsushima press kitet, amelynek már fából készült doboza is eléggé tekintélyt parancsoló, ezt nézhetitek meg az alábbi videóban. A pakk különlegesség pedig nem más, minthogy összesen 100 darab készült belőle, Iminek pedig pont az egyes számú jutott. Mit mondjak, sárgulunk. 

Én már elspoilereztem magamnak a dolgot, és megnéztem, mit is rejt majd pontosan ez a hatalmas sajtócsomag, de aki nem akarja elrontani a meglepetést, az kövesse Imit a Twitchen, hiszen livestreamek során fogja majd nyitogatni a press kit épp aktuális rekeszeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)