Hirdetés

Kiszivárgott a Crytek több játékterve, van köztük battle royale is

|

Egy zsarolóvírusokra szakosodott banda hozta nyilvánosságra az általa megszerzett információkat.

Hirdetés

Egy társadalmi szempontból igencsak megkérdőjelezhető hasznosságú tevékenységet űző kollektíva, az Egregor szellőztette meg azokat az értesüléseket, amelyeket a zsarolóvírusok terjesztésével foglalkozó csapat állítása szerint a Crytek belső rendszeréből zsákmányolt.

Ezek alapján olyan projekteken dolgozik (vagy dolgozott, mert időközben bármelyiket elkaszálhatta) a frankfurti központú stúdió, mint a Crysis Next, a Crysis VR, a Hunt mobilos verziója, a Robinson: The Journey 2, valamint egy újabb Ryse játék.

Hirdetés

Meglehetősen szűkmarkúan mérték a szivárogtatók a részleteket, de a Crysis Next feltehetően potenciális befektetőknek szánt körülírása nem hagy sok kétséget azt illetően, hogy melyik szegmensbe szeretne (vagy szeretett volna) vele betörni a Crytek.

"A Crysis Next free to play battle royale játék, amelyben játékosok százai csapnak össze gyors tempójú ütközetekben. A vizuális testreszabási lehetőségek, a nanoruha adaptív képességei, a kiemelkedő látványt nyújtó harcok, amelyek egy immerzív világban zajlanak, együttesen megteremtik a végső streaming élményt. A Crysis franchise rendelkezik mindazokkal a jellemvonásokkal, amelyek a többi fölé emelhetnek egy battle royale címet: ezek a játékmenet, a stílus és a környezet, valamint a magas produkciós minőség."

A dokumentumokból az is kiolvasható továbbá, hogy a Crysis Remastered fejlesztését nem házon belül oldotta meg a Crytek, hanem kiszervezte. Mindezzel együtt ajánlott egyelőre pletykaként kezelni a történteket, majd a stúdió cáfolja vagy megerősíti a történteket, hacsak nem a hallgatást választja, ami végső soron szintén a kommunikáció egyik formája.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)