Hirdetés

Kiszivárgott egy kép és egy videó a The Last of Us forgatásáról

|

Megnézhetjük, hogy fog kinézni a The Last of Us sorozatban Sam és Henry, de láthatjuk Joelt és Ellie-t is.

Hirdetés

Mint az egy hónapja kiderült, a Naughty Dog díjnyertes videojátéka a The Last of Us adaptációja sajnos már semmiféleképpen nem fog idén elrajtolni. Legkorábban 2023-ban láthatjuk majd, hiszen még mindig tart a forgatás, az utómunkálatok pedig szintén sok időt vesznek igénybe. Éppen ezért hivatalos anyagból is csupán egy fotóra futotta korábban, illetve a színészek közösségi médiás bejelentkezéseiből találgathattuk, hogyan fognak kinézni a karakterek élőben. 

Hirdetés

Szerencsére akadnak lesifotósok, akik gondoskodnak róla, hogy a rajongók ne maradjanak látnivaló nélkül a hivatalos kedvcsinálók megérkezéséig. Az alábbi képet és videót a kanadai munkálatok során lőtték, és az elmúlt hónapok szivárgásaival ellentétben nem homályosak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Joel (Pedro Pascal), Ellie (Bella Ramsey) és két korábban nem látott mellékszereplő, Sam és Henry bukkannak fel a Twitteren megosztott anyagokon, Ramsey ráadásul egy a játékosok számára már jól ismert ruhaösszeállítást visel. Sam a játékban egy Hartfordból származó 13 éves túlélő, Henry pedig az ő védelmező bátyja. Egyelőre nem ismert, hogy mely színészeket láthatjuk a szerepeikben. 

A fotó mellett van egy klip is, ami látszólag ugyanazon a helyszínen és időben készült, mint a kép:

Ha nem is rajtol el idén a The Last of Us sorozat, azért az első előzetes érkezésének itt az ideje. Reméljük, nem váratnak minket sokáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)