Hirdetés

Kiszivárgott felvételen látható a The Mandalorian játék?

|

Négy és fél percnyi, tűrhető minőségű kézikamerás felvételen láthatunk mozgásban valamit, ami állítólag a The Mandalorian sorozat adaptációja.

Hirdetés

Nem először hallunk már arról, hogy játék készül a Disney nagy sikerű sorozata, a The Mandalorian alapján, és azért is könnyű ezt elhinni, mert minden adott hozzá, sőt, a széria szerkezete is nagyban hasonlít egy videojátékéhoz. Mando gyakorlatilag mellékküldetéseket teljesít, miközben Grogut kísérgeti. 

A most kiszivárgott felvétel egy olyan játékot mutat, amiről simán el tudjuk hinni, hogy valóban megjelenik, de van okunk azt gondolni, hogy ez csak egy tehetséges rajongó alkotása.

Hirdetés

A négy és fél perces videót feltehetően telefonnal rögzítették egy sötét szobában, de más, hasonló felvételekkel ellentétben ezen azért jól kivehető maga a játék. Láthatjuk, amint Din Djarin egy liftből kiszállva rohamosztagosokra lövöldöz, majd megpróbálja megtalálni a továbbhaladás módját. Használ kötelet, lángszórót, hőkamerát és éjjellátót is. Van még mit csiszolni rajta, főleg az animációkon, de akár még valami jó is lehet belőle. A videó végén felbukkanó UI-ból egyértelmű, hogy Stadián fut.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Azt ugyanakkor érdemes tudni, hogy a feltöltő, Christopher Turner csatornáján több Unreal Engine 4-es tutorial is látható, a videó pedig tegnap került fel, és azóta senki nem vetette le. A kommentek ki vannak kapcsolva, ami ugyancsak elég gyanús. Egy fórumozó a ResetErán megjegyezte, hogy a töltőképernyő szövege egy az egyben a Wookiepediáról van, a Sumo Digitalnál dolgozó vezető játéktervező, Jack Chapman pedig megjegyezte, hogy túl jól ismeri a testanimációt és a lépések hangját, szerinte ez biztosan egy rajongói projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)