Hirdetés

Kiszivároghatott, milyen Xbox eseményt tervez a hétre a Microsoft, örülhetnek a Bethesda-rajongók

|

Hivatalosan még mindig nem jelentették be, de nagyon úgy fest, hogy ezen a héten a Microsoft és a Bethesda miatt fogunk késő estig fennmaradni.

Hirdetés

Már egy ideje pletykálják, hogy valamikor március folyamán számíthatunk egy microsoftos online eseményre, ahol az Xbox játékok kerülnek fókuszba. Nem ártana tényleg egy ilyen livestream, mert a Halo Infinite-en és a Psychonauts 2-n kívül nem igazán van olyan cím a zöldeknél, ami 2021-re várható - legalábbis egyelőre nem jelentettek be ilyet. 

Most nagyon úgy tűnik, hogy a korábban emlegetett show-t napokon belül megkapjuk, a kiszivárgott információk szerint egészen pontosan március 11-én, azaz most csütörtökön lehet számítani rá.

Hirdetés

Jeff Grubb, a VentureBeat újságírója saját "Summer Game Mess" nevezetű, videojátékos eseményeket felsoroló listájára ugyanis ezzel a dátummal került fel egy "What's up with Xbox/Bethesda Acquisition" nevű tétel. Ebből pedig úgy tűnik, hogy a napokban az Európai Bizottság áldását is megkapó, tehát gyakorlatilag hivatalosnak tekinthető felvásárlás lesz az esemény középpontjában, ezúttal a Bethesda-játékokról mesélnek majd nekünk. 

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést is, de annyit már most megígérhetünk, hogy ha tényleg lesz csütörtökön Xbox/Bethesda show, akkor mi élőben fogjuk azt közvetíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)