Hirdetés

Kiszúrtad ezt a hibát a The Last of Us legújabb epizódjában?

|

Néhány másodpercig látható csak, de a sasszemű rajongók lecsaptak rá.

Hirdetés

Továbbra is rendkívül népszerű az HBO The Last of Us című sorozata, amely az azonos nevű videojátékot dolgozza fel Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével. A sorozaton ugyan egy picit változtatni kellett a fertőzést okozó gombafaj, a cordyceps terjedésével kapcsolatban, ettől függetlenül azonban továbbra is az elmúlt idők legjobb szériájáról van szó, amelynek érdemeit csak növeli, hogy korábban még nem volt példa egy videojáték ennyire hiteles adaptációjára.

Ettől függetlenül azért a sorozat nem hibátlan, de ez leginkább a kákán lévő csomó keresgélése, ráadásul nem is annyira ordító baki, mint amikor a Trónok harca egyik epizódjában egy Starbucks-pohár tűnt fel. Ennek ellenére természetesen lecsaptak az internet önjelölt "filmszínházmesterei", akik felhívták a figyelmet a hibára. Innentől természetesen spoiler alert, ha még nem láttad az epizódot, egyelőre ne görgess tovább!

Hirdetés

Az epizód elején ugyanis, amikor Joel és Ellie Wyoming felé tart, átkelnek egy folyó felett átívelő hídon - aki a saját szemével szeretné ellenőrizni, annak az epizódban 14:04-hez kell tekernie. A képen maguk a szereplők is alig látszanak, egy Scott T. Jones nevű twitterezőnek azonban valami feltűnt a kép bal alsó sarkánál.

Kiszúrod a hibát? (Fotó: HBO)
Kiszúrod a hibát? (Fotó: HBO)

A fenti képen gyakorlatilag nem is lehet észrevenni, hogy miről van szó, azonban Jones a Twitterre feltöltött fotóján már jobban kivehető, hogy a filmes stáb néhány tagja a hídra vezető út túloldalán álldogál, sőt, a legalsó ember mintha egy kamerával is rögzítené az eseményeket.

Jones a fotókat egyébként a játék, illetve a sorozat sztoriját is író Neil Druckmann egyik tweetjére válaszolva töltötte fel. Druckmann ugyanis észrevette, hogy a twitterezők közül többen feltették a kérdést, hogy az epizód vége felé látható lány, akinek Ellie be is szól, a játékból ismert Dina lehet-e.

Hivatalos válasz ugyan nincs még erre a kérdésre, de a videojátékban Dinát alakító Shannon Woodwardnak is egyből ez jutott eszébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)