Hirdetés

Kitalálod egy képről, hogy az Elden Ring mely helyszínét látod?

|

A World of Warcraft után most egy újabb népszerű címből készült helykitalálós játék. Tegyétek próbára tudásotokat a haverokkal!

Hirdetés

Ha imádtad az Elden Ringet és szereted a GeoGuessr-alapú mókákat, akkor /u/TheEdenChild projektje neked szól. A FromSoftware rajongója ugyanis vette a fáradságot és befotózta az Elden Ring teljes világát, majd összefűzte a képeket egy Google Utcakép-szerű panoráma élménybe.

Az elkészült fotókat aztán bedobta a LostGamer.io rendszerébe, ahol azt helytippelős mókázásra használhatjuk.

Hirdetés

Az Elden Ringes verzióban megválaszthatjuk a régiót (Altus Plateau, Caelid, vagy Limgrave), a játékmódot (egyjátékos vagy többjátékos), aztán mehetünk is tippelgetni. A tavalyi év játékának szerelmesei valószínűleg hamar kitalálnak majd minden feladványt, de ettől még jó móka lehet a haverokkal, pláne mivel a GeoGuessr egyes funkcióival ellentétben, a LostGamer.io teljesen ingyenes.

A weboldal egyébként mostanában nagy népszerűségnek örvend: a játékrajongók összeraktak már World of Warcraft, Genshin Impact és Skyrim helykitalálókat is hozzá. Ha élvezitek az ilyesmit, akkor érdemes lehet szétnézni a választékban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)