Hirdetés

Kitiltották a játékból, személyesen ment el a fejlesztőkhöz a Modern Warfare 2 egyik játékosa

|

Szerette volna, hogy panasza ne csak egy legyen a sok közül.

Hirdetés

Napjainkban már egészen keményen lépnek fel az online többjátékos játékok fejlesztői a csalókkal, a tisztességtelenül játszókkal, a mások játékélményét szándékosan rontókkal szemben - nincs második esély, fölösleges a könyörgés, akit kitiltottak, nem térhet vissza a csataterekre. Persze előfordulhat, hogy jogosulatlan a tiltás, de valószínűleg nem ez a helyzet azon játékos esetében, akit két napon belül kétszer is bannoltak.

Az illető, aki a Redditen egy mostanra törölt posztban osztotta meg történetét, október 28-án, a Modern Warfare 2 megjelenése napján kezdett el játszani, és még aznap kitiltották. Amikor fellebbezni próbált, süket fülekre talált, úgyhogy regisztrált egy új fiókot, ismét megvette a játékot, és október 29-én újra bant kapott. Telefonon nem ért el senkit.

Hirdetés

Ezt követően döntött úgy, hogy felkerekedik, és elindul az Activision Austinban található irodájához, hogy beszélhessen egy fejlesztővel. Valószínű, hogy még ha be is engedik, akkor sem jut el az üzenete a megfelelő személyekhez, de már a parkolóban megállította őt egy biztonsági őr. Mivel kedvesen kérte, az őr bement érdeklődni, de azzal a válasszal tért vissza, hogy a fejlesztők túlterheltek, munkaerőhiány van, és a téves tiltásokat több hétig tarthat megoldani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Miután a játékos frusztráltan kifejtette, hogy 140 dollárt költött már a játékra, amivel nem tud játszani, az őr azt tanácsolta neki, ne húzza fel magát egy játék miatt, legyen türelmes és várjon. Hazament, aztán a Reddit közösségéhez fordult panaszával, feltehetően azzal a céllal, hogy az Activision felfigyeljen rá.

Az, hogy dühös, érthető, és elképzelhető, hogy valóban hiba történt, de személyesen bemenni egy irodába több okból sem az év ötlete. Reméljük, az ügyfélszolgálat mihamarabb utánanéz, és vagy visszaengedik a játékost, vagy nyilvánosan elmagyarázzák, miért gondolta azt a rendszer, hogy mindenkinek jobb lesz, ha az illető más elfoglaltság után néz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)