Hirdetés

Kitiltottak egy népszerű Valorant streamert, miután teli tüdőből üvöltözött a játékostársaival

|

IShowSpeed hihetetlen gyorsasággal esett ki a Riot Games összes játékából.

Hirdetés

Amikor egy-egy e-sport játékban kemény lesz a meccs, akkor sűrűn előkerülnek a "gamer szavak", és a taktikai kommunikáció egymás szidására bomlik le. Ez történt egy napon IShowSpeed Valorant meccse során is.

A YouTube streamer és tartalomgyártó rendszeresen közvetítette meccseit, melyek közben nem egyszer volt indulatos játékostársai, a játék vagy éppen a kamerája felé. IShowSpeed adásait sűrűn üvöltözések húzták alá, de volt egy műsora, ami a vállalhatlanság határára sodorta.

Hirdetés

Jake Lucky rátalált a streamer egyik felvételére, és kitette Twitterre, mondván:

A videóban jól hallható, hogy IShowSpeed teli tüdőből kiábalja:

"Mivan, ribanc? Ez a ribanc hozzám beszél? Egy nő hozzám beszél? Szállj ki a kib*szott játékból és rakd el a férjed mosogatnivalóit ribanc."

A videó sokak figyelmét felkeltette, köztük a Valorant producerének, Sara Dadafsharnak is, aki egy tiltással le is tudta az ügyet. IShowSpeed fiókja végleges tiltást kapott a Valorantra, és minden más Riot Games játékra vonatkozólag.

Az ügyre egyébként a YouTube Gaming feje, Lester Chen is reagált, aki jelenleg is vizsgálja IShowSpeed esetét.

Speed maga bocsánatot kért a viselkedéséért, de a beszélgetés már odáig terjedt, hogy a játékbeli "trash talk" egész kultúrája nagyító alá került. Olyan személyiségek, mint KEEMSTAR szálltak ringbe, mondván, hogy "ez csak egy játékban történt, nem valódi körülmények között". Sokan vannak az egyik oldalon, és sokan vannak a másikon. Ti mit gondoltok erről?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)