Hirdetés

Kitiltottak LoL-ból egy streamert, akit majdnem 4 órán át szívattak a nézői

|

Nem csak az ellenfelek, a saját csapattársai is arra törekedtek, hogy minél tovább elhúzzák a meccset.

Hirdetés

Nem mindennapi esemény történt a közelmúltban Koreában. Egy népszerű League of Legends streamer, Kkyuahri a szó legszorosabb értelmében túszul esett egy mérkőzésen, ugyanis nemcsak a saját csapattársai, hanem az ellenfelek is tudták, hogy ki ő, és úgy gondolták, jó buli, ha elhúzzák a meccset a lehető legtöbb ideig. A Riotnak is tetszett a csíny, gyorsan ki is tiltották Kkyuahrit 14 napra.

A streamer úgy döntött, hogy a büntetés elkerülése érdekében nem hagyja el a meccset, inkább mással játszott és a chatjével beszélgetett közben, a tiltás azonban így sem maradt el.

Hirdetés

Kkyuahri végül több, mint 115 alkalommal halt meg, ami végül is indokolhatja a tiltást, de az sem elképzelhetetlen, hogy a túszejtők a meccs végén reportolták őt. Biztos a haját is meghúzkodták volna, ha tehetik.

Kkyuahri persze az egész meccset közvetítette az Afreecán (népszerű koreai streaming platform), a teljes VOD azonban sajnos már nem elérhető. Még szerencse, hogy az érdemi része látható a fentebbi videóban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A meccs egyébként egy hatalmas anomália, hiszen So-Hyun meccse az adatbázisokból is teljesen kitörlődött, az OP.GG úgy viselkedik, mintha sosem történt volna meg az ominózus eset. Szerencsére a tiltás minden bizonnyal véget ért, hiszen a streamer már újra közvetít a csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)