Hirdetés

Ezek a gyerekeknek is szóló játékok kaphatnak BAFTA-díjat

|

A gyerek-kompatibilis játékok kategóriájában jelölt a Knack 2 és a Frantics is.

Hirdetés

A 2018-as BAFTA legjobb játéknak járó díját a What Remains of Edith Finch kapta, és például a Hellblade: Senua's Sacrifice is több kategóriában lett győztes. Hamarosan az is kiderül, hogy a gyerekeknek szánt címek közül melyiket tartják a legkiemelkedőbbnek a kritikusok. 

Hirdetés

Tavaly a Pokémon GO diadalmaskodhatott a Children's Awardson, az idei jelöltek között pedig ott van a PlayStation 4-exkluzív Knack 2, a PlayLink-es Frantics, az Everybody's Golf és a Nintendo-Ubisoft házasságból született Mario + Rabbids Kingdom Battle. 

Ami a filmeket illeti, a Coco, A hihetetlen család 2, A legnagyobb showman és a Paddington 2 pályázhat BAFTA-elismerésre, míg a sorozatok tekintetében többek között a Gumball csodálatos világa, a The Clangers, a Trollhunters és a Worst Witch vannak az esélyesek között. A ceremónia november 25-én lesz Londonban.

Ti kinek adnátok a díjat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)