Hirdetés

Kojima és az Abandoned között újabb kapcsolatot talált a fanatikus rajongótábor

|

Nem igazán lehet komolyan venni az Abandoned körül kavargó konteó legújabb bizonyítékát, de szórakoztató, milyen apróságokban látnak bizonyítékot a hívek.

Hirdetés

Az idei nyár egyik legmókásabb videojátékos sztorija az az összeesküvés-elmélet, ami szerint egy holland indie horrorjáték valójában Hideo Kojima következő projektje, sőt, egyenesen a következő Silent Hill.

Az alkotók persze nem győznek cáfolni a konteót, de ha egyszer előkerülnek az alufólia-sisakok, nehéz őket eltenni. A legújabb nyom, amit az elmélet hívei találtak, kétségkívül szórakoztató kapocs az Abandoned alkotói és Kojima között, de valójában semmit sem bizonyít a játékkal kapcsolatos állítások közül.

Hirdetés
 

Nos, a legújabb kicsavart magyarázat arra, hogy a PS5-re érkező Abandoned miért Hideo Kojima új játéka, a Blue Box alapítója, Hasan Kahraman Twitter-profiljából indul ki, ami így néz ki.

Ha nem látnátok elsőre az egyértelmű nyomot, eláruljuk, hogy a Kahraman által választott borítókép rejti. Ugyanis, ha úgy értelmezzük, hogy a fotó központi eleme egy kis sziget, akkor ezt a Google fordítójába beírva két lépésben eljuthatunk a Metal Gear-játékok és a Death Stranding alkotójához.

A "small island" kifejezést beírva ugyanis a 小島 írásjeleket is megkapjuk lehetséges japán fordításként, amit ugyanebben a rendszerben angolra visszafordítva a Kojima szót kapjuk.

Aki egyébként a nyakatekert Silent Hill konteók helyett magára a játékra kíváncsi, annak valószínűleg az év végéig várnia kell, és a néhány trailert valós időben futtató alkalmazást is csak a jövő hónapban próbálhatja ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)