Hirdetés

Bezárták a Kojima Productions irodáját, miután az egyik alkalmazott koronavírusos lett

|

Megfertőződött a Death Stranding fejlesztőinek egyike COVID-19-cel, mindenki átállt home office-ra.

Hirdetés

Hivatalos közleményben erősítette meg a Death Strandinget fejlesztő Kojima Productions, hogy az egyik alkalmazottjuknak pozitív lett a koronavírus tesztje, és bár március 20. óta munkatársuk nem járt bent a cég irodájában, azért a biztonság kedvéért inkább lezárták azt. 

Hirdetés

A teljes állomány átkapcsolt home office-ra, azaz kizárólag otthonukban dolgoznak a Kojima Productions munkatársai. Az iroda teljes emeletét lezárták, de azért fontosnak tartották kiemelni a következőket:

"Szorosan együttműködünk a közegészségügyi hatóságokkal, akik arról tájékoztatták bennünket, hogy mivel munkatársunk a tünetek megjelenésének idején nem látogatta az irodát, a Kojima Productions összes többi alkalmazottját nem tekintik szoros kapcsolatnak, azaz nem kötelező bezárnunk."

Ennek ellenére mégis úgy döntöttek, hogy a teljes zárlat jelenti a legbiztonságosabb megoldást az alkalmazottak és azok hozzátartozói számára. A bezárás mellett egyébként fertőtlenítik is a teljes irodát és az ottani eszközöket. Amennyiben szükség van rá, készek bármilyen további együttműködésre a hatóságokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)