Hirdetés

Körbenéznétek a The Witcher fejlesztőinek főhadiszállásán? Most pofonegyszerűen megtehetitek

|

A Google Mapsnek hála virtuálisan szétnézhetünk a CD Projekt Red varsói stúdiójában.

Hirdetés

A The Witcher sorozattal elképesztően sok játékos szívébe belopta magát a lengyel székhelyű CD Projekt Red, hiszen a srácok remekül használták fel az Andrzej Sapkowski által megalkotott fantasy világot és a benne tevékenykedő Ríviai Geraltot. Ha pedig mindig is kíváncsiak voltatok arra, hogyan festhet belülről a csapat főhadiszállása, akkor most nagyon egyszerűen választ kaphattok erre a kérdésre.

Hirdetés

A Google Maps segítségével gyakorlatilag tehetünk egy virtuális sétát a CD Projekt Red varsói stúdiójában, így megleshetjük, hol alkotnak csodát a lengyel fejlesztők. A dolog nagyjából ugyanúgy működik, mint amikor például egy utcát keresünk fel így a neten keresztül, tehát szabadon körbe lehet nézni, illetve ugrálhatunk is bizonyos pontok között, így az épület több részét is megkukkanthatjuk.

Kétség kívül egészen menő és meglepően otthonos főhadiszállása van a lengyel csapatnak, ahol egyébként rengeteg videojátékos relikviát és jól kiérdemelt díjat találhatunk. Ha ti is meglesnétek az irodát, akkor mindössze annyit kell tennetek, hogy ellátogattok ide.

Ti szívesen dolgoznátok a varsói stúdióban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)