Hirdetés

Koncertet ad a Korn az AdventureQuest 3D-ben

|

Amíg a banda játszik, addig a játékosok egy gigászi csatában vehetnek részt értékes loot reményében.

Hirdetés

Korábban is előfordult, hogy koncertet rendeztek egy játékon belül, elég csak Marshmello és a Frotnite koprodukciójára gondolni. A DJ-nél jóval karcosabb repertoárral rendelkező Korn is beveszi a digitális nagyszínpadot, igaz egy lényegesen kisebb játékban, az AdventureQuest 3D-ben.

Hirdetés

Ha még soha nem hallottatok erről a játékról, akkor ne szégyenkezzetek miatta, nem egy Fortnite killerről van szó, hanem az ismeretlensége ellenére is meglepően nagy játékosbázist magáénak tudó MMORPG-ről, ami főleg a mobilos játékosok körében népszerű, de játszható PC-n is.

Az esemény szervezői azt ígérik, hogy egy felejthetetlenül brutális, szörnyekkel teli virtuális rock koncerten vehetnek részt a játékosok, ha ellátogatnak az itt debütáló Battle Concert Arenába. Amíg a Korn a színpadon játszik, addig a játékosok apríthatják a szörnyeket a nézőtéren, sőt még loot is hullik majd azoknak, akik a legjobban tolják a virtuális pogót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)