Hirdetés

A koronavírus miatt kihalt Los Angeles simán lehetne a The Last of Us egyik helyszíne

|

Az angyalok városáról készült egyik gyönyörű drónfelvételt pusztán egy felirattal változtatták posztapokaliptikus horror környezetévé.

Hirdetés

A koronavírus miatt rengetegen helyen rendelnek el kijárási tilalmakat, és sokan vállalnak önkéntes karantént azokban az országokban is, ahol kevésbé súlyos a helyzet. Ennek következtében a máskor zsúfolt és zajos helyszínek kiürülnek, ami egyben lehet ijesztő és gyönyörű a város nyüzsgéséhez szokott emberek számára - ezt mutatja az a kép is, ami nemrég látott napvilágot a Redditen.

Hirdetés

A LaTrickster2994 nevű felhasználó Instagramon bukkant rá Carl Lammi gyönyörű felvételére, ami az egyik Los Angeles felé vezető, szinte teljesen kihalt sztrádát ábrázolja, háttérben a várossal. A kép önmagában meglehetősen idilli, Lammi rutinosan találta el a fotózásban "arany órának" is hívott időszakot, amikor a naplemente fényeiben fürdőző környék kifejezetten öröm a szemnek:

Persze ebben a kihaltságban van valami kísérteties is, amitől a posztapokaliptikus mozikon és játékokon edződött közönség egyből megborzong kicsit. De a felvétel teljes hangulatát megváltoztathatja egyetlen felirat: The Last of Us Part II.

Lelki szemeink előtt már meg is jelent Ellie, amint a kihalt autópályán halad a némaságba burkolózó város irányába, amelynek felhőkarcolói fenyegetően tornyosulnak fölé. Sajnos egy darabig még nem tudhatjuk meg, hogy a Naughty Dog fejlesztői milyen helyszínekkel készülnek a játékosok számára, mivel a The Last of Us Part II megjelenését határozatlan időre elhalasztották

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)