Hirdetés

Koronavírus miatt elhunyt Brandon „Toasty” Ashur, egy népszerű streamer

|

Brandon Ashur, aki Bashurverse néven is ismert volt, hetek óta közvetítette küzdelmét a fertőzéssel.

Hirdetés

Harminchat éves korában, Covid19 okozta tüdőgyulladás következtében életét vesztette Brandon "Bashurverse" Ashur, aki az utóbbi néhány évben Toasty néven közvetített a Twitchen. Augusztus 7-én osztotta meg, hogy megbetegedett, majd twitteres bejelentkezésekben közvetítette állapotát.

Augusztus 23-án arról posztolt, hogy még mindig az intenzíven van, és arra bátorította követőit, hogy mihamarabb oltassák be magukat. Akkor még azt írta, nagyon közel jár a halálhoz, de lassan sikerül megbirkóznia a betegséggel. Végig arról beszélt, mennyire szörnyű az egész, és milyen borzalmakon megy át. Utoljára augusztus 26-án posztolt.

Hirdetés

Hétfőn a testvére, Anesa Ashur közölte Facebookon, hogy Brandon elvesztette a harcot.

Több mint tíz évvel ezelőtt kezdett el streamerkedni, eleinte minecraftos videókkal, de vlogokat is készített a BashDoesThings csatornájára. 2015-ben nyilvánosságra került egy 2004-es ügye, amikor szexuális visszaélés miatt tartóztatták le (18 évesen egy 15 évessel járt), majd miután egy videóban maga is mesélt erről, 2017-ben törölte közösségi médiás profiljait, valamint YouTube csatornáinak tartalmát. 2019-ben tért vissza a Twitchre Toasty néven.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)