Hirdetés

Közelebb lehet a The Last of Us sorozat első előzetese, mint gondolnád

|

Neil Druckmann és Craig Mazin erősen utaltak arra, hogy hamarosan érkezhet az HBO-s The Last of Us első kedvcsinálója.

Hirdetés

Valószínűleg nem kevés The Last of Us-rajongó várja már, hogy befusson a Naughty Dog 2013-as játéka alapján készült HBO sorozat első előzetese. Nagyon úgy fest, hogy hamarosan siker koronázza majd türelmüket, ugyanis a széria két alkotója, Craig Mazin és Neil Druckmann félreérthetetlen jeleket küldött. 

Az történt ugyanis, hogy Druckmann a Twitteren mindenkit emlékeztetett, nyakunkon az idei The Last of Us day. Szeptember 26-án van ugyebár a The Last of Us hivatalos ünnepnapja, ekkora minden évben kedveskedik valamivel a Naughty Dog csapata. Tavaly például a The Last of Us Part II: Covers and Rarities albumot kaptuk meg többek között. 

Hirdetés

Druckmann egészen pontosan az alábbi szöveget és gifet tweetelte:

Erre válaszul érkezett Craig Mazin bejegyzése, aki mindösszesen egy grimaszoló Ellie-t posztolt, de ez is elég volt ahhoz, hogy sokan biztosra vegyék, az idei meglepetés a tévésorozathoz kapcsolódik, és egészen konkrétan az előzetest fogják bedobni. Mérget persze nem vehetünk erre, de kétségtelen, hogy esélyes a dolog.

Az HBO-s The Last of Us sorozatban Joelt és Ellie-t Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítja majd, de olyan színészek is feltűnnek az adaptációban, mint Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman vagy Storm Reid.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)