Hirdetés

Közeledik a Mortal Kombat film premierje, itt az ideje meghallgatni az ikonikus főcímdal új verzióját

|

Modern feldolgozást kapott az 1995-ös filmben is felcsendülő zene, vagyis a Techno Syndrome.

Hirdetés

Ha nem történik csúszás, akkor ebben a hónapban végre megérkezik a vadonatúj Mortal Kombat film, amiben a videojáték-sorozat számos jól ismert harcosával találkozhatunk majd, és az előzetest elnézve bizony nem lesz hiány durva jelenetekből. Annak pedig külön örülhetnek a rajongók, hogy főcímdal gyanánt a Warner új feldolgozást készített a '90-es években megjelent, a franchise legelső filmjében is felcsendülő Techno Syndrome-hoz.

Hirdetés

A szám a Mortal Kombat főtémájaként vált ismertté az eltelt évek során, így teljesen logikus, hogy a Warner egy vadonatúj főcímdal elkészítése helyett átdolgozta a már jól ismert muzsikát. Ráadásul nem is kell várnunk a film megjelenéséig, hogy meghallgathassuk azt, ugyanis a Techno Syndrome 2021 már most elérhető a YouTube-on. Íme:

Hogy tetszik az új változat? A Mortal Kombat egyébként április 23-án érkezik meg a mozikba és az HBO Max kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)