Hirdetés

K-pop rajongó vagy? A Sims 4 világában kiélheted magad!

|

A Sims közössége láthatóan szereti a K-pop sztárokat, a közösség által készített ruhákat százezer számra töltik például a BTS rajongók.

Hirdetés

Közepesen nagy BLACKPINK és úgy általánosságban casual K-pop fogyasztóként időnként belefutok rajongói körökbe, melyek tagjai a YouTube-on több száz milliós nézettséget produkáló klippek csodálatán is túlviszik a témát. Ezúttal a The Sims 4 és K-pop rajongók közös halmazába ugrottam fejest, mivel kis hazánkban is egyre nagyobb a népszerűsége a koreai popzenének, szóval hátha mosolyt csalunk pár könnytől csillogó tiniarcra.

Hirdetés

Bizony, a Sims 4 modderközegének köszönhetően számtalan koreai divattárgy került és kerülhet a te játékodba is. Nincs más dolgod, mint felcsapni a TheSimsResource oldalát, és már szembe is jöhet veled Jungkook (BTS énekes és a csapat jelenleg legfiatalabb tagja) frizurája, amit egyébként 150 000-szer töltöttek már le. Jungkook ruhatára amúgy is kifejezetten népszerű, a thisisneverthat pólója már lassan 60 000 letöltésnél jár, miközben a BTS - Fire klippen látott ingek már 12 000-nél.

Persze nem csak a BTS hódít, a néhány hete új dallal robbant BLACKPINK is számtalan alkotást ihletett. A banda tagjainak neveit és a számaik szövegeit hirdető felsőket 14 800-an töltötték le, míg Lisa haját már majdnem 180 000-en. A DDU-DU DDU-DU klipjük teljes ruhatára is letölthető de ha valaki egy frissebb darabra vágyna az a Rose által Kill This Love-ban hordott szoknyát is beszerezheti virtuális simjének.

A szoknyáért felelős Waekey Tumblr oldala egyébként kifejezetten erős forrás a K-pop cuccokhoz. Szeretnéd felidézni a Red Velvet fénykorát vagy lenyúlni az EXO srácainak cuccait? Minden nagyjából 3 kattintásnyira van, csak a megfelelő helyet kell megtalálni.

Nyilván számtalan téma és cucc akad még a Sims 4-hez, jó látni, hogy a közösség ennyire aktív, és hogy ennyi lehetőség van arra, hogy a lehető legjobban saját ízlésünkre szabjuk simjeinket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)