Hirdetés

Senki nem mesél olyan fárasztó vicceket, mint Kratos

|

Nincs olyan dolog a világon, amiben a God of War főhőse ne lenne kiemelkedő.

Hirdetés

Az új God of Wart nemcsak a fergeteges akció és a remek fejtörők miatt imádjuk, hanem az Atreus és Kratos közti kémia miatt is. A Sony Santa Monica írói fantasztikus szövegeket dobtak össze a karakternek, így a dialógusok minden percét élveztük.

Hirdetés

Éppen ezért is vagyunk olyan hálásak a Polygonos kollégáknak, amiért összehozták az alábbi videót. A srácok meghívták a stúdióba a Kratost játszó Christopher Judge-ot, majd elétoltak egy papírt a lehető legfárasztóbb viccekkel. A végeredmény magáért beszél. A srácok valami érthetetlen okból a játék közepéből választottak gameplay felvételeket, így ha még csak a játék legelején jártok (akkor most azonnal üljetek le és haladjatok vele, már három hete megjelent az isten szerelmére), akkor lehetnek a videóban olyan dolgok, amiket még nem láthattatok. Nekem mondjuk elsőre fel sem tűnt, de most hogy szóltam, tuti ezt fogjátok keresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)