Hirdetés

Ilyen lenne egy összecsapás Kratos és Thor között

|

Akciódús videóban nézhetjük meg, mi volna akkor, ha a világ legjobb apukája összeakasztaná a bajszát a villámistennel.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a God of War sorozatból ismert Kratos, illetve az MCU-ban szereplő Thor is elég kemény fickó. Valószínűleg kicsi az esély arra, hogy a Sony és a Marvel egyszer egymásnak ereszti a két karaktert, de egy rajongói alkotásnak köszönhetően megnézhetjük, hogyan zajlana egy harc a két istenség között.

Hirdetés

Többen is részt vettek az egészen lenyűgöző videó megalkotásában, amely Kratos és Thor összecsapását mutatja be. Ez a párosítás már önmagában megér egy kattintást, viszont akkor is érdemes belenézni a küzdelembe, ha nem vagytok oda a két karakterért, ugyanis meglepően profin lett összerakva az egész jelenet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)