Hirdetés

KSI és Logan Paul ismét ringbe szállt egy boxmeccsre, most végre nyertes is lett

|

A két úriember lerendezte a tavaly indult párbajt. Akkor döntetetlen lett az eredmény, idén azonban egyértelmű győztes született.

Hirdetés

Tegnap a Los angelesi Staples Centerben játszotta le visszavágóját Olajidge "JJ" Olatunji és Logan Paul, a két YouTube csillag, akik tavaly bunyóztak először. Akkor még a show nagyobb volt, mint a meccs, ráadásul védőfelszerelést hordtak a ringben. Az az összecsapás döntetlennel végződött, mivel 2 bíró 57-57-re értékelte a mérkőzést, és csak egyikőjük adott 58-57 ponttal előnyt KSI-nak. 

Hirdetés

A döntetlen egyik félnek sem tetszett (beleértve a nézőket) így rendeztek egy újabb találkozót, ezúttal fejvédő nélkül. Ezt a meccset is több hetes internetes piszkálódás vezetett fel, aminek aztán a ringben lett vége KSI győzelmével.

Tavaly a meccset a YouTube-on, egy fizetős adáson keresztül lehetett nézni, de idén egy sport streaming szolgáltatás, a DAZN vette át a közvetítést.

Reméljük, hogy ez egy kielégítő befejezése volt ennek a végtelenül fontos drámának, és soha többé nem kell látnunk két YouTube videóst egy ringben kapálózni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)