Hirdetés

Külön érdemes lesz megnézned a Fallout sorozatot, ha játszottál a játékokkal

|

A készítők más irányt jelöltek ki, mint a The Last of Us sorozat alkotói.

Hirdetés

Nagyjából másfél hónap múlva megnézhetjük, hogy a játékokat rendező Neil Druckmann és a Csernobillal ismertté vált Craig Mazin hogyan adaptálták a The Last of Us történetét. Az HBO Maxon debütáló széria többé-kevésbé követni fogja az első játék cselekményét, felbukkannak benne a fontosabb karakterek Marlene-tól Samen és Henryn át Billig, de számíthatunk eltérésekre is.

Az Amazon Prime Videóra készülő Fallout sorozat alkotói azonban jobbnak látták, ha másképp közelítik meg a feladatot, sőt: a Bethesdát vezető, a szériánál pedig executive produceri feladatokat ellátó Todd Howard többször is nemet mondott olyan adaptációkra, amik a Fallout 3 vagy Fallout 4 történetét vették volna át.

Hirdetés

"Amikor emberek filmet akartak csinálni, a Fallout 3 vagy a Fallout 4 történetét szerették volna elmesélni, és ez béna volt. Itt viszont úgy volt, hogy »hé, csináljunk valamit, ami a Fallout világában történik«."

- nyilatkozta Howard Lex Fridman podcastjában, megerősítve, hogy a Vault 33 körül forgó események elmeséléséhez nem merítenek majd a játékokból. A megalkotott világ szabályait tiszteletben tartják, lesznek utalások, de semmi olyan eseményt nem élhetünk át újra, amit valamelyik játékban már igen. Remélik, hogy azoknak is tetszeni fog a széria, akik a játékokat nem ismerik.

Nem tudni még, mikor kerül sor a premierre, de érdeklődve várjuk mindenesetre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)