Hirdetés

Külön filmes univerzumot kap Sonic, elszakadva a játékoktól

|

A Sonic film első és második része csak a kezdet, a készítők nagyot álmodtak.

Hirdetés

Április 7-én kerül a hazai mozikba a Sonic, a sündisznó című 2020-as film folytatása, amelyben visszatér minden fontosabb stábtag, így Jeff Fowler rendező mellett a főszereplőt megszólaltató Ben Schwartz (a magyar változatban Szabó Máté), valamint Jim Carrey, James Marsden és Tika Sumpter is.

Persze akadnak új arcok is a szereplőgárdában, például a Sonic ellenfeleként felbukkanó Knuckles (Idris Elba) és az őt segítő Tails (Collen O'Shanussy). Az első vélemények nagyon pozitívak az új résszel kapcsolatban, még az elsőnél is több bevételt prognosztizálva a filmnek.  

Hirdetés

A karakter népszerűségével és azzal, hogy aranybányára leltek, a Paramount is tisztában van. Bár az már korábban sem volt titok, hogy több projekt is formálódik a háttérben a franchise bővítését megcélozva, azonban a Sleeping Dogs adaptációján is dolgozó Toby Ascher producer most először mondta el hivatalosan, hogy egy Sonic filmes univerzumon ügyködnek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"Egy Sonic filmes univerzumot hozunk létre. Tudtuk, hogy olyan karaktereket fogunk hozzáadni, mint Tails és Knuckles, akik újak a filmekben, de a játékosok világszerte szeretik őket."

Amit jelenleg tudunk a terveikről, hogy lesz harmadik mozifilm és egy élőszereplős tévésorozat munkálatai is megkezdődtek, ami elvileg Knuckles karakterére fókuszál majd, de a GamesRadar szerint azt is pletykálják, hogy egy Tailsről szóló projekt is megvalósulhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)