Hirdetés

Külön is megjelentek a Valheim muzsikái

|

A Steamen és a Spotifyon is megtaláljuk a vikinges játék kellemes zenéit.

Hirdetés

Már közel sincs akkor hype a Valheim körül, mint idén februárban volt, ám az Iron Gate játéka továbbra is erősen ajánlott azoknak, akik egy különleges túlélős kaland után kutatnak, és szeretik a skandináv mondavilágot.

Hoztunk is egy jó hírt azoknak, akik utazás közben is hiányolják a játék hangulatát.

Hirdetés

Hivatalosan is megjelent a Valheim 20 számból álló soundtrackje, amit külön megvásárolhatunk a Steamen, és még a Spotify oldalán is megtalálhatóak. A gyűjteményben megtalálható, összességében egészen kellemes zenék többségét Patrik Jarlestam komponálta, de van két olyan darab is, amelyek másoktól származnak, és a játékhoz kapcsolódó videókban hallhattuk őket.

Ha mást nem is, a játékbeli hajókázás közben felcsendülő, "Out For A Sailing Adventure" című számot mindenképp ajánlott meghallgatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)