Hirdetés

Gamerek szuperképességekkel - ilyen, amikor valaki játékban a legjobb

|

Vannak gamerek, akikre tömegek néznek fel elképesztő teljesítményük miatt, egy új videósorozat közülük is azokat az esportolókat és speedrunnereket mutatja be, akik elsőre hihetetlennek tűnő dolgokat tudnak egy-egy játékban.

Hirdetés

Nem mindenki érti meg elsőre, miért is nézik egyre többen, ahogy mások játszanak videojátékokkal, de a szimpla szórakoztató érték mellett vannak játékosok, akik nem mindennapi képességeikkel szegeznek minket a képernyők elé. A tehetség, és kitartó gyakorlás pedig olyan szintre tud emelni esportolókat, vagy például speedrunnereket, amit sokszor nehéz elhinni.

A Kotaku egy új videósorozata, az Uncanny Players azok közül a játékosok közül mutat be néhányat, akik már-már emberfeletti szintre tornászták fel magukat.

Az első részben három különleges gamerrel ismerkedhetünk meg: Kayane, a profi SoulCalibur-játékos például úgy is meg tudja verni ellenfeleit, hogy nem néz a képernyőre, Kevin Birrelről már korábban is hallhattunk elképesztő Tetris-skilljei kapcsán, iletve bemutatják nekünk a Halfcoordinated néven ismert Vnaquish-speedrunnert, Clint Lexát is, aki az egykezes végigjátszások királya, bár egy születési rendellenesség miatt mindig így játszik, ugyanis a jobb kezével alig érez valamit.

Mindegyikük elképesztő szintre emelte a játéktudását a kedvenc műfajában, de leginkább talán arra érdemes odafigyelni, mit tanultak abból, hogy több esetben nem a játék volt az egyetlen akadály, amit le kellett küzdeniük akár esportolóként, akár speedrunnerként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)