Hirdetés

Különleges promócióval csábítana tömegeket boltjaiba a GameStop a járvány közepén

|

Nehéz úgy sokakat csábító ajánlattal előállni, hogy közben mindenféle megkötésekhez kell alkalmazkodni.

Hirdetés

Az USA-ban és Kanadában élő Nintendo Switch-tulajok ajándék Shiny Toxtricityt kaphatnak Pokémon Swordjükhöz vagy Shieldjükhöz - már ha a pandémia közepette befáradnak egy GameStop videojáték-üzletbe, vagy Kanadában az EB Games valamely egységébe.

A Serebii által észrevett, ezek szerint reddites poszt formájában is terjedő bolti hirdetés szerint február 19-én indul az akció, ami nem vásárláshoz kötött, elég csak beolvasni a mobilos Pokémon Pass-szel az üzletben található kódot.

Hirdetés

A promóciót minden bizonnyal a gyűjtögetős kártyajáték, a Pokémon Trading Card Game szintén február 19-én megjelenő, Shining Fates nevű új kiegészítőjéhez időzítették.

Az elmúlt hetekben a GameStop neve természetesen a hírhedt reddites tőzsdebotrány kapcsán pörgött inkább. Videós összefoglalónk arról, hogyan is lőtt ki az üzletlánc részvényeinek ára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)