Hirdetés

Különleges Vaják figurával támad a Netflix

|

Az egyedi dizájnnal rendelkező szoborból alig 350 készült, így erősen limitált kegytárgyról van szó.

Hirdetés

A Netflix komolyan rápörgött a Vajákra, ami nagyban köszönhető a második szezon közelségének és bemutatott új trailerének. Ugyan a premier még messze van, de hangolódni már lehet, többek között egy új figurával. A Netflix, az iam8bit és Tracy Tubera közreműködéséből született Geralt figura nem egy megszokott darab, de éppen ezért válhat a gyűjtők kincsévé. Utóbbiban egyébként segíthet, hogy a szoborból mindössze 350 darab készült.

Hirdetés

Tracy Tubera dizájnja erősen a Samurai Jackre emlékeztet, és nem igazán tudjuk megmondani, hogy ez Geralt előnyére vagy hátrányára válik. Akárhogy is, egy minőségileg kifogástalan darabról beszélünk, ami 27 cm magas, és 250 dollárba kerül.

Ha bejön nektek a cucc, akkor érdemes lesz mielőbb lecsapni rá. A hír írásának pillanatában még úgy tűnik, hogy nem fogyott el mind a 350 darab, de ez hamar változhat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)