Hirdetés

Különleges Xboxok érkeznek a Porsche szülinapjára, de van velük egy kis bökkenő

|

A Microsoft a német autógyártó egyik legendás versenygépe előtt tiszteleg.

Hirdetés

Nem akármilyen XBox Series X konzolokat mutatott be a Microsoft tegnap a Summer Game Fest során. A látványos külsejű gépek ugyanis a Porsche 75. jubileuma alkalmából készültek - mindegyiket egy-egy ikonikus versenyautó festése ihlette.

Az alább is látható videó fókuszába az idei Le Mans-i 24 órás autóversenyen induló Porsche 963 dizájnját viselő Xbox került, a Microsoft azonban összesen hatféle spéci festésű konzollal tiszteleg a jeles alkalom előtt.

Hirdetés

A dizájnok között szerepel az 1971-es Porsche 917/20 jellegzetes festése, amelyet rózsaszín malacnak becéznek, vagy épp az egy évvel korábbi "hippi" festés, amely hatvanas évek pszichedelikus hangulatát idézi. Míg azonban a zöld-kék festésű Porsche csak harmadik lett a francia versenyen, a győztesként befutó Porsche 917K prios-fehér dizájnját is megörökítették egy speckó Xboxon, ahogy az 1998-ban diadalmaskodó 911 GT1 Mobil 1-festését is.

Az autórajongók közül azonban bizonyára sokan egyetértenek majd abban, hogy a legszebb talán az 1971-es, 1976-os és 1977-es Le Mans-i erőpróbán elsőként befutó Porschék Martini-festése, amely számtalan versenyautón és más versenygépen is megjelent már.

A különleges konzolokhoz a dizájnjukhoz passzoló, vezeték nélküli kontroller is jár, a spéci Xboxokból összesen 75 darab készül. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy ezeket megvásárolni nem lehet, csupán egy nyereményjátékban lehet értük versenybe szállni - ez a lehetőség azonban sajnos csak az amerikai, a brit és a német gamerek számára elérhető. Így marad a remény, hogy esetleg egyet-kettőt majd értékesítenek a szerencsés nyertesek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)