Hirdetés

Valaki a Battlefront 2-ben alkotta újra a Star Wars: Az utolsó Jedik egyik legjobb jelenetét

|

Nem kis munka volt leforgatni a harcjelenetet, de abszolút megérte.

Hirdetés

Mostanra talán nem feltétlen kellene úgy kezdeni a Star Wars: Az utolsó Jediket valamilyen módon feldolgozó híreket, hogy "VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!", de biztos ami biztos megteszem.

Hirdetés

A film egyik utolsó jelenetére nyilván mindenki emlékszik. Ez az, ahol összecsap Kylo Ren és Luke Skywalker, pontosabban Luke projekciója. Ez a sokat emlegetett összecsapás rengeteg alkotót megihletett, többket közt UndeadPathfindert is, aki a Star Wars Battlefront 2 Arcade módjában alkotta újra a párbajt.

Ehhez természetesen nem kevés trükközésre és rengeteg modra volt szükség, hogy a karakterek pontosan úgy nézzenek ki, mint a filmvásznon. Azért néhol hőseink egy kicsit bandzsára sikerültek, de ezt leszámítva nagyon rendben van a dolog, még a lip sync is közel tökéletes, pedig azt nem volt könnyű összehozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)