Hirdetés

Lábdobok pedáljaival még pörgősebb lehet a Doom Eternal démonjainak aprítása

|

A jelek szerint valaki nem érte be a játék zúzós zenéiben hallható dobhangokkal.

Hirdetés

Ahogy 2016-os elődjén, úgy bizony a 2020-as Doom Eternalon is rengeteget dobtak a Mick Gordon által komponált játékbeli zenék, hiszen a démonok módszeres irtása valószínűleg nem lett volna ennyire brutális, ha zúzós metal helyett country dalok szólnak közben. Egy TheYuteThatDoot néven tevékenykedő Reddit-felhasználó pedig úgy döntött, hogy magába a játékmenetbe is beépít egy jól ismert hangszert, és ezúttal nem csak egy vicces kísérletről, hanem egy valóban működő ötletről van szó.

Hirdetés

Történetünk kreatív főszereplője lábdobok pedáljait használta fel úgy, hogy játék közben könnyedén tudjon váltogatni a lábaival a fegyverek között, megszabadítva ettől a tehertől a kezeit. A baloldali pedál a Heavy Cannonhoz van kötve, míg a jobboldaliakkal pillanatok alatt képes elővenni a Rocket Launchert, a Super Shotgunt, illetve a Ballistát, így viszonylag változatos fegyverkészlet áll a rendelkezésére.

TheYuteThatDoot ötlete ráadásul a jelek szerint működőképes, amit be is bizonyított nekünk egy videóban. Jó tudni, hogy négy végtagot használva még pörgősebb lehet a démonok mészárlása.

Szerintetek milyen játékhoz jönne még jól a fenti felszerelés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)