Hirdetés

Lady Gaga a Bayonettával játszik, és mindenki neki szurkol

|

Az énekesnő néhány komolyabb téma mellett arról is tájékoztatja követőit, hol tart a játékban.

Hirdetés

Mindig jó látni, ha a hírességekből előbújik a gamer. Lady Gagáról például nem gondoltuk volna, hogy játszik.

Hirdetés

Még november elején posztolt először arról, hogy a Bayonetta ötödik fejezeténél tart, utána leginkább szavazásra buzdított, a Csillag születik filmjét promózta, illetve együttérzését fejezte ki a kaliforniai erdőtűz kapcsán. November 22-én viszont ismét előkerült a Bayonetta, akkor már a tizedik fejezetig jutott. 24-ére sikerült a tizenharmadikhoz is elérnie, amit egy olyan poszttal jelentett be, melyet mindannyian át tudunk érezni.

"Még mindig a #Bayonettával játszom, a XIII. fejezet közepén járok, fájnak a kezeim, álmos vagyok, hajnali 4 van, de itt ez az átkozott sárkány az arccal..."

Az említett lény valószínűleg Sapientia. A Nintendo of America is biztosította támogatásáról az énekesnőt, valamint maga Hideki Kamiya, a játék rendezője is szurkol neki. Ő egyébként alapvetően csak japánul hajlandó kommunikálni, július óta keményen tiltja azokat, akik angolul vagy más, számára idegen nyelven szólnak hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)