Hirdetés

Dokumentumfilm készült a Divinity fejlesztőiről

|

A Divinity: Original Sin és folytatása nagy siker lett, azonban az idáig vezető út nem volt könnyű a stúdió számára.

Hirdetés

Nem volt gondtalan a Larian múltja. A Divine Divinity váratlanul jelent meg, amíg a stúdió alapítója, Swen Vincke sajtókörúton volt, a Divinity 2: Ego Draconis pedig jól teljesített a technikai problémák ellenére, viszont sosem láttak belőle pénzt. A fejlesztő elmondása szerint a legrosszabb Metacrtic értékelés volt, amit valaha kaptak, ennek hatására pedig feltették a fájdalmas kérdést: hogy jutottak ide és mi van, ha megint megtörténik? Éppen ezek miatt döntöttek úgy, hogy többet nem dolgoznak együtt kiadókkal, mert az nem működik. 

Hirdetés

Többek között ilyen érdekességek is kiderülnek a Gameumentary egyórás dokumentumfilmjéből, amely arról szól, hogy a Larian Studios milyen hosszú és bonyolult úton jutott el a sikeres Divinity: Original Sin játékokig. Ha szeretitek a fejlesztőcsapat játékait vagy csak kíváncsiak vagytok az iparági kulisszákra, akkor érdemes rászánni az időt a videóra:

A széria legújabb része, a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)