Hirdetés

Láttad már a Valve logójában látható kopasz férfi arcát? Most megteheted!

|

A férfi, akinek egy szelep állt ki a tarkójából, évtizedeken keresztül annak jelképe volt, hogy valami egészen különleges játékkal lesz dolgunk - most először nézhetünk vele farkasszemet.

Hirdetés

Valószínűleg kevés olyan játékos van, akinek egy időben ne vert volna hevesebben a szíve, amikor meglátta a kopasz hapsit, akinek egy szelepcsavar állt ki a fejéből, hiszen a Valve ikonikus lógóját általában egy-egy felejthetetlen játékélmény követte. A Half-Life Alyx előtt évekig nem láthattuk ezeket a képsorokat, azonban a VR kalandnak hála most teljesen új távlatok nyíltak meg.

Hirdetés

A stúdión belül is csak "bald guy" azaz "kopasz fickó" néven emlegetett férfit ugyanis teljesen újramodellezték, hogy be tudják helyezni a VR díszletek közé. Ez egészen pontosan azt jelentette, hogy az ikonikus tarkóhoz ezúttal egy arcot is kénytelenek voltak megkreálni a cég imázsáért felelős alkotók. A játékosok pedig nem voltak restek és előbányászták az elkészült modellt a játék fájljai közül:

A bald guy  története egyébként igen érdekes, ugyanis a Valve által megbízott modellügynökség eleinte túlságosan szép emberek fotóit küldte el a fejlesztőcsapatnak, akik viszont egy kifejezetten hétköznapi, átlagos fickót kerestek. A cég végül az utcán kezdett el keresgélni, és logóban szereplő férfit is itt találták meg.

Egyébiránt jó eséllyel nem is úgy nézett ki az arca, ahogyan a fenti modell mutatja, de a Valve egyik korábbi vezetője elmondta, hogy mivel szó szerint az utcáról halászták össze az embereket, nem igazán maradtak meg azok elérhetőségei, nehéz lenne felkutatni az eredeti modellt. De talán majd egyszer lehetne rendezni egy Valve-tarkó hasonmás versenyt, hátha előkerül az illető. Legalább zsűrizni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)