Hirdetés

Látványos élőszereplős videóval emlékezett meg az Assassin's Creed széria 15 évéről a Ubisoft

|

Felbukkan benne az Assassin's Creed sorozat összes fontosabb szereplője.

Hirdetés

Nem kell már sokat várni a következő Assassin's Creed-játék, vagy ha minden igaz, játékok leleplezésére, hiszen most szombaton jön a legújabb Ubisoft Forward, a francia kiadó nagy online eseménye, ahol ezúttal dedikáltan a 15 éves AC-szériáé lesz a főszerep. 

A Ubisoft Forward felvezetőjeként és az elmúlt 15, AC-ben gazdag évet ünnepelendő nemrég egy igazán remek videót tettek közzé a Ubisoft hivatalos platformjain. 

Hirdetés

Az alábbi meg megtekinthető anyag tulajdonképpen egy élőszereplős főhajtás az Assassin's Creed-játékok másfél évtizede előtt. Felbukkan benne az összes epizód aszaszin főszereplője, visszatérnek régi ellenfelek, a fináléban pedig a protagonisták együtt vetik magukat a mélybe. Ezt az örökséget veszi majd nyakába az Assassin's Creed Mirage.

A Ubisoft Forward most szombaton, egészen pontosan este 9-kor kezdődik, az eseményt természetesen mi is élőben fogjuk közvetíteni, Kaci vár majd benneteket a livestreamben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)