Hirdetés

Látványos új előzetest és premierdátumot kapott A kaptár: Végtelen sötétség animesorozat

|

Egyre izgalmasabbnak tűnik a Netflix saját Resident Evil sorozata, már azt is tudjuk, mikor érkezik.

Hirdetés

Én személy szerint sosem fogom megbocsátani, hogy anno az első Resident Evil filmnek A Kaptár lett a címe, mivel ez olyan lavinát indított el, mint szerencsétlen Wolverine esetében a legelső X-Men mozi, ahol Rozsomák helyett Farkasnak fordították a karakter nevét, mely rá is ragadt a filmekben az elkövetkező két évtizedben.

Ugyanez a helyzet szegény Resident Evil esetében is, nem véltlen, hogy a A kaptár: Végtelen sötétség animációs sorozat hivatalos leírását úgy kezdi a Netflix Magyarország, hogy "A korszakalkotó túlélő videójáték, A Kaptár 110 millió példányban kelt el a világban". De engedjük el most a személyes kis tragédiákat, hiszen a néznivaló ennél sokkal fontosabb.

Hirdetés

Az új Resident Evil anime sorozatban (ne vesszünk most össze azon, hogy anime-e ez, avagy sem, a Netflix ennek hívja, így én is ennél a kifejezésnél maradok) Leon S. Kennedy és Claire Redfield száll majd szembe a zombikkal és egyéb rondaságokkal. A legújabb előzetes azt is bemutatja, hogyan:

A kaptár: Végtelen sötétség 2021. július 8-tól lesz elérhető a Netflix kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)