Hirdetés

League of Legends - így született Spirit Guard Udyr

|

Egy tehetséges művész megfestette az egyik legkedveltebb bajnok skint, és le is videózta nekünk, hogy szabadon ámuldozhassunk a végterméken.

Hirdetés

A League of Legends hőseinek számos eltérő kinézetet vásárolhatunk. Egy-egy ilyen skin kifejezetten népszerű, mint azt a Spirit Guard Udyr példája is mutatja.

A látványos modell megihlette Magyar Bernadettet, aki kétszer kéthetes League of Legends karakter rajzolási projektje során alkotta meg a lenti videóban megszemlélhető művet. Bernadett egyébként első osztályos kora óta foglalkozik festészettel, rajzolással, és ahogy láthatjátok megtérült a sok éves tanulás, illetve gyakorlás.

A League of Legends képek mellett Dishonored rajzokat is készített, továbbá World of Warcraft fan-artokat is tervez a jövőben. Érdemes lesz figyelemmel követnetek munkásságát, mert ezek a képek csak a jéghegy csúcsát jelentik. „A fanartok mindig is csak a másodlagos témát fogják alkotni, a saját karaktereim az elsődlegesek, és azokat próbálom egyre többször és jobban megrajzolni.”

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)