Hirdetés

Egy kisebb vagyonért az ujjadon viselheted kedvenc League of Legends bajnokod

|

Egy profi ékszertervező a League of Legends bajnokai ihlette ékszereket tervez, némelyiket meg is vehetjük. Persze előbb el kell adni az egyik vesénket.

Hirdetés

Rengeteg kiváló rajongói alkotást láttunk már, amikor fan art, vagy cosplay formájában tisztelegtek kedvenc játékaik és karaktereik előtt tehetséges gamerek. Olyannal viszont talán még nem is találkoztunk, mint az a League of Legends rajongó, aki ékszereket tervezett az egyes bajnokok hangulatát megelevenítve azokban.

Hirdetés

Ugyan nem mindegyiket készíti el ténylegesen a névtelen ékszertervező (a közösségi médiában is csak That Jewelry Designer néven osztja meg alkotásait), a kivitelezhetetlen dizájnok is elképesztően jól néznek ki.

Néhányat viszont akár meg is lehet tőle rendelni, igaz értelemszerűen nem olcsó mulatságról van szó: a Singed-hez kapcsolódó darabot kétezer dollárért (azaz több mint félmillió forintért) valósítaná meg, a Taric ihlette gyűrű pedig több mint kétszer ennyibe kerülne. Ezek mellett egy Sona gyűrűt is elkészített, igaz ennek nem derült ki az ára, csupán a lejjebb látható fotókat posztolta róla.

Mindenesetre a League of Legendshez kapcsolódó terveket mindenképp érdemes megnézni az alábbi galériákban, a Poppy kalapácsát, az Azir katonáit vagy éppen Vi hatalmas kesztyűit idéző ékszerek például elképesztően ötletesek.

Syndra Ring Design

Vi Ring Design

Poppy Pendant and Ring

Azir Set

Tahm Kench Ring

Diana and Leona Rings

SKT T1 Championship Ring

Rek'Sai Ring

Sona Ring Commission

DJ Sona Meditation Style Ring

Xayah and Rakan

Singed Ring

Orianna Set by That Jewelry Designer

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)