Hirdetés

League of Legends - hogyan játsszál supportot

|

Képesnek lenni lemondani a dicsfényről és a ragyogásról néha mindennél nehezebb. Íme egy oktató videó a League of Legends meg nem énekelt hőseinek.

Hirdetés

A legtöbb csapatalapú játékban nem is a győzelem a legnehezebb, hanem az, hogy elhitesd a barátaiddal, hogy a támogató szerep lesz nekik a legjobb - ez a League of Legends-ben sincs másképp.

A "Best actor in a supporting role" valljuk be nem a Oscar-díjak legmegbecsültebbje és a supportot biztosító játékos a League of Legends-ben sem úszkál a dicsfényben, viszont mindkettő nagyon fontos szerepet tölt be a maga módján. A support játékosnak egész máshogy kell néznie a játékra, mint a többieknek és ez gyakran nem egyszerű.

Egy Cloth5DotCom nevű YouTube-os srác csinált egy videót, amiben ezt a szerepet mutatja be és hasznos tanácsokat ad a Championökkel, a technikákkal és játékstílusokkal kapcsolatban. Érdemes végignézni, mert nagyon tanulságos videó és lehetséges, hogy segít majd a csapatotoknak jobban játszani.

Ha már League of Legends, most érkezett a hír, hogy az EVE Online vezető dizájnere átpártolt a Riot Games-hez. Kristoffer Touborg elmondta, hogy ugyan továbbra is nagyon szereti az EVE-et, viszont nagyon várja, hogy kedvenc játékán, a League of Legends-en dolgozhasson. Sok sikert kívánunk neki. 

Vannak köztetek League of Legends játékosok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)