Hirdetés

League of Legends - könyv készül Runeterra világáról

|

A játék világának szerelmesei hamarosan 256 oldalon keresztül mélyedhetnek el benne.

Hirdetés

A Riot Games bejelentette, hogy a League of Legends hamarosan megkapja első hivatalos világkönyvét, a Realms of Runeterrát. A hivatalos enciklopédia számba veszi Runeterra összes régióját, illetve a nagyobb konfliktusokat is.

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint a könyvből megismerhetjük a LoL világának politikai helyzetét, építészeti stílusait, technológiai áttöréseit, természetének biológiáját és rengeteg egyéb részletet. Persze a már hőn szeretett hőseink is fel fognak bukkanni az oldalakon, de ez a könyv elsődlegesen nem rájuk, hanem a nekik otthont adó univerzumra koncentrál.

A Realms of Runeterra angol nyelvű megjelenése november 5-én lesz esedékes, és a fizikai, kemény fedeles verzió 30 dollárba fog kerülni. A Riot Games ígért további információkat az esetleges későbbi fordítások kapcsán, de azokra még várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)