Hirdetés

Megjelent a League of Legends Louis Vuitton kollekció, egy póló is a vesédbe kerül

|

A Qiyana póló árából egy kellemes videokártyát lehet venni.

Hirdetés

Talán senki nem lepődik meg azon, ha elmondjuk, hogy egy Louis Vuitton termék bizony drága. Mint minden dizájner cucc, az LV divattermékei is bőven meghaladják az egyszeri vásárló tárcáját, és nincs ez másképp a 47 darabból álló LoL-kollekció esetében sem. A szereléseket Qiyana Prestige True Damage skinje inspirálta, ami egyébként szintén Louis Vuitton munkája.

Hirdetés

A termékek árai a 670 dolláros, egyszerű Qiyanát ábrázoló pólótól az 5 650 dolláros, ezüstszínű bőrkabátig terjednek, természetesen mindegyikük LV logókkal és apróbb motívumokkal díszítve. Ha valami "olcsó apróságot" keres valaki, még az is 345 dollárjába fog kerülni, amiért maximum egy karkötőt kaphat.

Ezek a cuccok nyilvánvalóan nem a League of Legends törzsközönségének készültek, ami ugyan fura hozzáállás egy LVxLoL névvel fémjelzett kollekciónál, de ez az egész inkább tűnik egy Instagram modellek felé célzott branderősítésnek, mint egy valódi játékosoknak szánt termékvonalnak.

Nektek tetszik valami az itt látható készletből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)