Hirdetés

Online játék miatt hagyta meghalni a fiát

|

Egy felelőtlen apa nem tudott elszakadni a gép elől, nemtörődömsége pedig a fia életébe került.

Hirdetés

A 22 éves dél-koreai Chung és családja pénzügyi gondokkal küzdött, a felesége egy gyárban vállal munkát, ott is lakott, ezért nagyon keveset találkoztak. Chung kvázi egyedül nevelte két éves fiát, azonban túlságosan lekötötték a videojátékok, ezért a gyerekkel szinte egyáltalán nem foglalkozott.

A fiatal apa szinte éjjel-nappal különböző internetkávézókban lógott, ahol főleg League of Legendsszel és Sudden Attackkal múlatta az időt. Haza csak két-három naponta látogatott, ekkor megetette a fiút, majd újra játszani indult.

A nyomozás fényt derített rá, hogy Chung március 7-én talált rá az akkor már halott gyermekre, azonban nem szólt senkinek, sőt, a holttesttől is csak április 11-én szabadult meg. A feleségének azt hazudta, hogy a gyerekre babysitter vigyáz, ő maga közben továbbra is netkávézókban szórakozott.

Mi nem találunk szavakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)