Hirdetés

Saját magát büntette és véletlenül öngyilkos lett egy League of Legends játékos

|

Egy ízléstelen játék eredményeképpen tragikus módon vesztette életét egy League of Legends játékos.

Hirdetés

Mindig szomorú, amikor egy játékhoz köthetően történik valamilyen tragédia, de ez az eset különösen bántó, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a szerencsétlenül járt játékos a barátai hatására rohant a vesztébe.

A 13 éves Gustavo Dettert nemrég holtan találták meg otthonában, miután egy véletlen baleset eredményeképpen felakasztotta magát. A helyzet nem teljesen világos, de a hatóságok szerint a srác és a barátai gyakran arra sarkallták a vereségért felelős csapattagot, hogy egy vesztes meccs után fojtogassák magukat, amolyan büntetésként a rossz eredményért.

A fiatalok élőben nézték végig, ahogy Gustavo elveszti az eszméletét és azonnal értesítették is az unokatestvérét, de a fiú a kórházban néhány óra múlva az életét vesztette.

Nyilván nem szükséges túlmagyarázni a tanulságot: semmilyen helyzet és közösségi nyomás ne legyen elég ahhoz, hogy veszélyeztessük magunkat (vagy egymást). Sokkal könnyebben lehet rossz vége az ilyesminek, mint hinnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)