Hirdetés

League of Legends - egy lány két világrekordot is megdöntött azzal, hogy 30 óráig folyamatosan játszott

|

A játékos több hasonló eredménnyel büszkélkedhetett már eddig is, de most újabb csúcsokat ért el.

Hirdetés

Sok olyan elképesztő világrekord van, amelyek videojátékokhoz kapcsolódnak, és Hecaterina "Kinumi Cati" Eglise már több ilyet is beállított eddigi pályafutása során. JRPG és MMORPG kategóriában is rekordhosszúságú maratonokat tartott korábban, most pedig egy újabb műfajban döntötte meg a csúcsot.

Hirdetés

Eglise nemrég 30 órán át játszott a Riot Games alkotásával, ezzel pedig új Guinness-rekordot állított fel a "Leghosszabb videojáték-maraton egy MOBA-ban", illetve a "Leghosszabb videojáték-maraton a League of Legendsben" kategóriákban. Ráadásul akár még tovább is játszhatott volna, viszont a szerver vacakolni kezdett, így meg kellett állni 30 óránál.

Persze így is sikerült új csúcsokat felállítani, és nemcsak két hivatalos felügyelő, hanem jó néhány néző is figyelemmel követhette a rekordkísérletet.

Ti mennyi időt tudnátok eltölteni egy játékkal egyhuzamban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)