Hirdetés

Lebegő varázspálcával jön, de drága is lesz a Hogwarts Legacy gyűjtői kiadása

|

A gyűjtői kiadások iránt érdeklődők megszokhatták, hogy egyre mélyebben kell a zsebükbe nyúlniuk - a Hogwarts Legacy sem segít majd a spórolásban.

Hirdetés

Most már szerencsére tudjuk, hogy az ünnepi szezont elkerülve február elején jelenik meg a Hogwarts Legacy, a Harry Potter varázsvilágában játszódó akció-RPG, ami a gamescom alkalmából egy meglehetősen sötét hangulatú videót kapott. A premierig hátralévő fél évben még lesz mit mondania a kiadó Warner Bros-nak, mi pedig minden videó és infó után egyre izgatottabbak leszünk, remélve, hogy az Avalanche Software tényleg valami jót kínál majd nekünk.

A tegnapi Opening Night Live-ot követően megjelent a neten egy kép a Hogwarts Legacy Collector's Edition változatáról, amin nem csak a bizonyos kiadások előrendelőinek járó, a friss trailer végén is megjelenő Dark Arts Pack tartalma látható, de további extrák is.

Hirdetés

A gyűjtői kiadásban helyet kap a játék teljes változata, egy fémdoboz, illetve egy "lebegő varázspálca", ami egy könyv felett, díszeleg mágikusan (feltehetően mágnesek segítségével). Mindezért (illetve a 72 órás korai hozzáférésért és egy-két egyéb bónuszért) 300 amerikai dollárnak megfelelő összeget kell fizetnünk, ami jelenlegi árfolyamon kb. 123 ezer forint, feltehetően adó nélkül.

Mit szóltok hozzá? Nektek megér ennyit?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)